Buds & Bouquets är en fullservicebutik och erbjuder blomsterhantverk för både vardag och högtid. I vårt utbud finns allt från snittblommor, blomarrangemang och färdiga buketter till brudbuketter och sorgdekorationer.

Personalen är erfarna florister med ett enormt kunnande, så tveka inte att fråga oss om du har speciella önskemål eller funderingar. Vi finner alltid rätt blomma för rätt tillfälle.

Bröllop

Vi gör brudbuketter, tärnbuketter, näbbuketter och förstås blomsterarrangemang för alla ändamål. Bröllopsdagen är en stor dag och att välja rätt brudbukett och blommor är sällan helt enkelt. Vi lyssnar på dina önskemål och hjälper till att hitta den perfekta buketten för just dig, eller varför inte ett blomstertema för hela bröllopet.

Högtider

Inför mors dag och fars dag finns givetvis en massa fina blommor i butiken. Vid jul och påsk gör vi både små och stora blomgrupper och vid alla helgon kan du beställa vackra gravsmyckningar. När studenten närmar sig finns självklart examensblommor redo och vill du ha en blomsterkrans inför midsommar ordnar vi det också. Och du vet väl om att du kan uppvakta personer som bor långt bort på födelsedagar och namnsdagar genom vår blomsterförmedling?

Blomsterförmedling

Med hjälp av Buds & Bouquets blomsterförmedling kan du skicka blommor över hela världen. Vill du låta mottagaren själv välja ut något som passar är även blomstercheckar ett bra alternativ.

Beställ blomsterförmedling

Begravning

Begravningsblommor är ett vackert och personligt sätt att uttrycka känslor på och ta farväl. Efter dina önskemål gör vi buketter, begravningskransar, kistdekorationer och sorgdekorationer. Även handblommor och specialbinderier. Kom in till oss så hjälper vi dig att hitta ett personligt och fint arrangemang.

Företag

Skapa en välkomnande känsla genom att dekorera receptionsdisken eller lunchbordet med trevliga blommor. Företag kan abonnera på blomsterdekorationer från oss och på så sätt alltid ha fina färska blommor i lokalerna. När kollegor eller kunder fyller år är blommor ett trevligt sätt att uppvakta, likaså när någon i personalen får barn.
Har du inte möjlighet att personligen räcka över blommorna kan du beställa blommogram så levererar vi dem.